Tweedehands aanhanger kopen

Wilt u een tweedehands aanhanger kopen? Omdat de aankoop van een nieuwe aanhangwagen u net niet past of omdat u de aanhangwagen daarvoor te weinig inzet? U kunt kiezen voor een tweedehands exemplaar. In Nederland worden er ieder jaar tienduizenden gebruikte aanhangwagens verkocht, zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik. In ons aanbod vindt u meerdere gebruikte aanhangwagens, van koelaanhangwagens tot paardentrailers. Alle tweedehands aanhangers uit ons aanbod kunnen voorzien worden van een onderhoudsbeurt.

Investeren in een tweedehands aanhanger

De aankoop van een aanhangwagen is een grote investering, al helemaal wanneer u de aanhangwagen incidenteel gebruikt. Om die reden kiest men er ook voor om een nieuwe aanhangwagen te huren of leasen, of om te kiezen voor een exemplaar dat al gebruikt is. Dat hij al gebruikt is, betekent niet dat hij in slechte staat is. U kunt ervoor kiezen om de tweedehands aanhanger bij een particulier te kopen of bij een bedrijf. Wanneer u een tweedehands aanhanger aanschaft bij een erkend bedrijf zoals Konag, bent u gegarandeerd van een tweedehands aanhangwagen waarvan goed inzichtelijk is wat de staat van de aanhangwagen is.

Verschillende soorten tweedehands aanhangwagens

Er zijn veel verschillende soorten tweedehands aanhangwagens in omloop, van plateauwagens tot kippers, autotransporters en gesloten aanhangwagens. In ons aanbod vindt u allerlei soorten tweedehands aanhangers. Denk hierbij niet alleen aan de welbekende bakwagen die ideaal is voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen, zoals tuinmaterialen en allerlei soorten bouwmaterialen. Maar denk ook aan een reeds gebruikte leswagen, machinetransporter, autotransporter of plateauwagen. Wist u dat we ook gebruikte koelaanhangwagens en paardentrailers verkopen?

Tweedehands koelaanhangwagen

De tweedehands koelaanhangwagens uit ons aanbod zijn breed inzetbaar, van het vervoeren van verse snijbloemen tot het vervoeren van vlees en vis of het koel van dranken tijdens een event. De koelaanhangers zijn zo breed inzetbaar doordat ze in diverse uitvoeringen leverbaar zijn en u de koelmotoren van de koeling van de koelwagen kunt instellen van +1 tot +15 graden.

Tweedehands paardentrailer

Wanneer u paarden heeft, is de kans groot dat u niet dagelijks een paardentrailer nodig hebt. Mogelijk heeft u alleen een paardentrailer nodig als u naar de vee arts gaat of u meedoet aan een wedstrijd. Een paardentrailer kan een kostbare aanschaf zijn wanneer u deze incidenteel gebruikt, dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een tweedehands model. In ons aanbod vindt u doorlopend verschillende tweedehands paardentrailers van verschillende merken.

Bezoek het showterrein in Nagele

Je vindt ons aanbod aan tweedehands aanhangwagens terug op onze website, maar we kunnen ons voorstellen dat u het aanbod van Konag graag in het echt bekijkt. Alle gebruikte aanhangers die we aanbieden staan klaar op ons showterrein. Op locatie helpen we onder het genot van een kop koffie graag bij de aanschaf van een gebruikte trailer.

Bekijk het aanbod of maak een afspraak

Aanhangwagen kopen die tweedehands is? Bekijk ons aanbod aan tweedehands aanhangwagens en vraag meer informatie aan, of bezoek ons showterrein. U kunt ons uitgebreide aanbod aan gebruikte aanhangwagens op uw gemak bekijken en indien advies inwinnen van een van de verkopers. Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug. Heeft u liever direct contact? Bel gerust naar 0527 652 190 of stuur een bericht via WhatsApp. Wat kunnen we voor u betekenen?