paardentrailer Zeeland

Paardentrailer in Zeeland kopen?

Woont u in Zeeland en heeft u voor uw paard(en) een mooie paardentrailer nodig voor vervoer? Daarvoor kunt u bij Konag Aanhangwagens & Trailers terecht. Bij Konag staat een hoge kwaliteit leveren altijd voorop. Niet voor niets vindt u bij Konag alleen de allerbeste paardentrailers voor uw paard. Konag biedt een ruim assortiment aan paardentrailers aan, waarin u diverse soorten en modellen paardentrailers vindt. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment paardentrailers? Voor een paardentrailer in Zeeland kunt u hier ons online assortiment paardentrailers bekijken.

Met de paardentrailer naar Zeeland

Zeeland, de plek waar je als Nederlander heen gaat om binnenslands goed vakantie te vieren aan het strand. Maar mensen komen niet alleen met hun gezin naar het strand, ook veel ruiters zoeken het strand op met hun paard. Heerlijk om langs de zeekust te galopperen of draven te paard. Om daar veilig met paard en al aan te komen, heeft u soms een goede paardentrailer nodig. Vooral als u van wat verder landinwaarts komt. Bij Konag vindt u alleen de beste kwaliteit trailers van aluminium en polyester. Wij verkopen enkel paardentrailers in Zeeland van deze materialen, omdat aluminium en polyester niet kunnen rotten. Dit zorgt ervoor dat onze paardentrailers zeer lang mee gaan en onderhoudsarm zijn. Dat is natuurlijk wat u wilt horen wanneer u van plan bent regelmatig de paardentrailer in Zeeland te gebruiken!

Het aanbod van Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf welke sinds 1998 actief is als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers. Door onze samenwerkingen met specialisten, onze eigen expertise en scherpe inkoop van materialen kunnen we een zeer breed assortiment en de hoogste kwaliteit garanderen. Van plateau aanhangwagens, tandemasbakwagens en kiepaanhangwagens tot autotrasporters, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers; bij Konag vindt u werkelijk alle soorten aanhangwagens! Wilt u de paardentrailer of aanhangwagen die u zoekt zelf van dichtbij komen bekijken? U bent van harte welkom om langs te komen op ons showterrein van ruim 70.000 m2 in Nagele.

Wilt u een trailer op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Konag. Zo kunt u al uw specifieke wensen aan ons doorgeven en een geheel custom made een trailer laten maken. Wij hebben de productie in eigen beheer, waardoor we exact aan uw wensen kunnen voldoen. Liever ons standaard assortiment nog even goed bekijken? Bekijk hier ons gehele assortiment aanhangers en trailers.

Meer informatie over uw paardentrailer in Zeeland?

Wilt u graag meer informatie over een specifieke paardentrailer om in Zeeland te gebruiken? Laat ons weten om welke paardentrailer het gaat en wij helpen u graag aan antwoorden en alle gewenste informatie. Als expert in onder andere paardentrailers kunnen wij u tevens van een goed advies voorzien. Wij zijn te bereiken via: telefoonnummer +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190.

Tot slot bent u ook voor onderhoud en reparatie aan het juiste adres bij Konag. We helpen u graag als er iets mis is aan uw paardentrailer in Zeeland. Regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor de verkeersveiligheid en natuurlijk voor de veiligheid van uw paard(en). U kunt direct online een afspraak maken voor onderhoud of reparatie.