paardentrailer Limburg

Paardentrailer in Limburg gezocht? Kom kijken bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Konag kan u diverse paardentrailers in Limburg aanbieden. Ongeveer alle trailers zijn direct uit voorraad te leveren. Paardentrailers in Limburg zijn er in diverse soorten en maten. Konag heeft alleen aluminium en polyester trailers in haar assortiment, omdat trailers van aluminium of polyester het grote voordeel hebben dat zij niet kunnen rotten. Zij gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsarm. U kunt bij Konag terecht voor de volgende merken:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Benieuwd naar onze paardentrailers? Bekijk dan gewoon eens ons aanbod op de webshop! Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Of kom ons assortiment paardentrailers bekijken op ons showterrein. U bent van harte welkom!

Onderhoud en reparatie voor uw paardentrailer in Limburg?

Onderhoud aan een paardentrailer te Limburg die regelmatig gebruikt wordt is van immens belang voor uw paardentrailer, uw paard en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw paardentrailer is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt benodigd. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele paardentrailer. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enz. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de paardentrailer onderhouden of gerepareerd wordt. Moet uw paardentrailer onderhouden of gerepareerd worden? Maak gerust een afspraak!

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Een paardentrailer in Limburg gezocht die aan specifieke eisen voldoet? Konag helpt u graag verder. Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen een paardentrailer produceren die precies aan uw wensen voldoet. Deze is van hoge kwaliteit, veilig, betrouwbaar én duurzaam. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarover gerust vrijblijvend contact op.

Zou u graag ons showterrein bezoeken? Ga dan met de auto de A73 op vanaf Limburg en vervolg uw weg via de A50 en N50 naar de N352 in Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Rij verder op de N352 tot u de Hakstraat in Nagele heeft bereikt.

Neem contact op met Konag!

Een paardentrailer in Limburg kopen? U kunt ons bereiken via: telefoon of WhatsApp +31(0)527 652 190 of via mail info@konag.nl. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf!