paardentrailer Friesland

Vervoer uw paard met een paardentrailer te Friesland van Konag

Beschikt u over een paard en zoekt u naar manieren om deze op veilige wijze te vervoeren? Bij Konag bent u aan het juiste adres voor een paardentrailer in Friesland. Wij zijn dé leverancier van Nederland op het gebied van diverse soorten transportwagens. We hebben een breed aanbod aan aluminium en polyester paardentrailers. Door deze materialen te gebruiken kunnen we de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de trailers garanderen. Tevens zijn ze daardoor laag in onderhoud. Konag levert onder meer paardentrailers van de volgende merken:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paardentrailers en adviseren u graag verder. Neem daarvoor vrijblijvend contact op door te bellen naar +31(0)527 652 190. We zien u ook graag langskomen op ons showterrein in Nagele!

Over ons

Sinds 1998 is het familiebedrijf Konag uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van aanhangwagens en paardentrailers in Friesland en omstreken. Wij leveren betrouwbare en duurzame trailers. Van veel daarvan hebben we de productie in eigen beheer. We beschikken namelijk over eigen productiefaciliteiten. Ook verrichten we onderhoud en reparatiewerkzaamheden op onze Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling, en hebben we een centraal gelegen showterrein van meer dan 10.000 vierkante meter.

Wilt u ons showterrein eens bezoeken? Vanuit Friesland is deze makkelijk bereikbaar. Afhankelijk van waar u vandaan komt kunt u via de A32 (en vervolgens via de A7 en A6, de N351 of de N333) richting Emmeloord rijden. Via de A6 gaat u de N717 en N716 op. Bij Nagele neemt u de afslag de Eggestraat in en vanaf daar de afslag Hakstraat. U treft ons showterrein aan op nummer 11.

Konag heeft altijd de juiste oplossing

Konag is gespecialiseerd op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers in Friesland. Wij delen die kennis en expertise graag met u en voorzien u graag van advies over de mogelijkheden. Bij het maken van uw keuze dient u namelijk een aantal zaken af te wegen. Hoeveel geld wenst u uit te geven? Wel formaat dient de trailer te zijn? Zijn er verder nog specifieke eisen? Indien de trailers in ons standaard assortiment niet volstaan kunnen we ook voorzien in maatwerk oplossingen. Omdat we over eigen productiefaciliteiten beschikken kunnen we een trailer voor u produceren die voor de volle 100% aan uw eisen voldoet.

Ja, ik wil een paardentrailer in Friesland kopen!

Wilt u een paardentrailer in Friesland kopen? Konag is u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31(0)527 652 190 of een WhatsApp bericht sturen naar +31(0)527652190.

Translate »