paardentrailer Drenthe

Paardentrailers in Drenthe kopen?

Heeft u een vervoermiddel nodig voor uw paard, zodat u deze op een verantwoorde manier van A naar B kunt vervoeren? Maak kennis met Konag, specialist op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers. Wij leveren duurzame en betrouwbare paardentrailers in Drenthe. Deze worden geproduceerd met aluminium of polyester. Dit zijn materialen die de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de trailers garanderen. Ook brengen ze nauwelijks onderhoud met zich mee. Wij zijn leverancier van diverse merken paardentrailers:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Een offerte aanvragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190. Ook kunt u ons showterrein in Nagele bezoeken om de paardentrailers zelf te komen bekijken.

Over ons

Met een showterrein dat een oppervlakte van ruim 10.000 m2 heeft, een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling en eigen productiefaciliteiten is Konag daadwerkelijk een specialist op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers te Drenthe te noemen. Wij hebben ons sinds 1998 flink ontwikkeld en zijn inmiddels dé leverancier van Nederland als het aankomt op betrouwbare trailers van hoge kwaliteit.

Wilt u de trailers eens met eigen ogen komen bekijken? Ons showterrein is goed bereikbaar vanaf de A28. Volg de A28, de E232 en N50 naar de Schokkerringweg/N352 in Ens. Neem vanaf daar de afrit N352 vanaf de N50. Vervolg uw weg op de Schokkerringerweg/N352 en rijdt vervolgens via de Ploegstraat en Eggestraat de Hakstraat in. Wij zijn gevestigd op nummer 11.

Betrouwbare en duurzame trailers

Konag heeft een breed aanbod aan paardentrailers te Drenthe, in diverse soorten en maten. Graag helpen we u bij het maken van een keuze. Neemt u voor vrijblijvend advies gerust contact op. Wij zetten belangrijke zaken met u uiteen, zoals het te besteden budget en het gewenste formaat. Omdat we over meer dan 20 jaar ervaring beschikken weten precies hoe we u aan de beste oplossing kunnen helpen. Voldoen onze standaard trailers niet aan uw eisen? Wij bieden ook maatwerk oplossingen aan. In onze eigen productiefaciliteiten kunnen we paardentrailers produceren die precies aan specifieke eisen voldoen.

Ja, ik zoek paardentrailers in Drenthe!

Paardentrailers in Drenthe gezocht? Kies dan voor een trailer van Konag! Om verder te informeren of een vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn per telefoon bereikbaar via +31(0)527 652 190 (bellen) of +31(0)527652190 (WhatsApp), en tevens via de chatfunctie op onze website.

Translate »