paardentrailer Barneveld

Zoekt u een paardentrailer in Barneveld? Konag heeft uw paardentrailer!

Konag biedt verschillende soorten paardentrailers aan in Barneveld. Bijna al onze paardentrailers zijn direct uit voorraad leverbaar. De paardentrailers in Barneveld van Konag zijn er in diverse soorten en maten. Wij hebben echter alleen aluminium en polyester trailers in ons assortiment. Paardentrailers van aluminium of polyester hebben namelijk het grote voordeel dat zij niet kunnen rotten, waardoor zij jarenlang meegaan en onderhoudsarm zijn. Bij Konag kunt u terecht voor de volgende merken:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Bekijk gerust het aanbod op de website. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied paardentrailers en kan u voorzien van een goed onderbouwd advies. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de paardentrailers te bekijken op ons showterrein.

Of onderhoud en reparatie voor uw paardentrailer in Barneveld nodig?

Onderhoud aan een paardentrailer in Barneveld die u regelmatig gebruikt is van groot belang voor de paardentrailer, uw paard en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw paardentrailer is een jaarlijkse BOVAG een aanrader. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag uw gehele paardentrailer. Onze monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt vooraf een kostencalculatie waarna vervolgens, in overleg met u, de paardentrailer wordt onderhouden of gerepareerd. Maak een afspraak door contact op te nemen indien uw paardentrailer gerepareerd of onderhouden moet worden.

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Op zoek naar een paardentrailer in Barneveld die zowel duurzaam als betrouwbaar is? Konag levert al meer dan 20 jaar paardentrailers en diverse soorten aanhangwagens van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen deze zelf produceren in onze productiefaciliteiten. Dat maakt het ook mogelijk om voor een maatwerk oplossing te kiezen. Dient de paardentrailer aan bepaalde eisen te voldoen? Wij maken het mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ons aanbod bekijken op het showterrein in Nagele? Vanaf Barneveld kunt u het beste de A30 pakken in de richting van Terschuur en vanaf daar de afrit A1 nemen. Vervolg uw weg via de A1, A27 en A6 in de richting van Lelystad, naar de N352 in Nagele. Neem afrit 13-Urk vanaf de A6 en ga verder op de N352 tot u de Hakstraat heeft bereikt.

Neem contact met ons op!

Een paardentrailer in Barneveld kopen? U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf. De koffie staat klaar!