Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Belang van onderhoud
Onderhoud voor aanhangwagens die regelmatig gebruikt worden is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Regelmatig onderhoud vergroot de verkeersveiligheid en zorgt ervoor dat u jarenlang gebruik kunt maken van uw aanhangwagen. Konag Aanhangwagens & Trailers raadt u aan om bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Gediplomeerde monteurs
Konag heeft gediplomeerde monteurs in dienst voor onderhoud en reparatie aan uw aanhangwagen. Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt controleren de monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs bekijken onder andere de remmen, de assen, de opbouw, het chassis, de wielen etc. Na het onderhoud ontvangt u de BOVAG jaarsticker, als bewijs van onderhoud volgens de BOVAG-eisen.

Kostencalculatie

Om onverwachte kosten te voorkomen maakt Konag Aanhangwagens & Trailers een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten.

Een afspraak maken?
Een afspraak voor onderhoud van uw aanhangwagen, paardentrailer, motortrailer, kipper, plateauwagen, boottrailer of caravan, kunt u snel en gemakkelijk maken via onderstaand formulier, wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ