Steigeraanhangwagen kopen? | Konag

Konag bouwt steigeraanhangwagens naar wens van de klant. Heeft u iets in gedachten wat niet op onze website staat? Maak uw wensen kenbaar zodat Konag met u mee kan denken. Konag heeft vele jaren ervaring op het gebied van de steigeraanhangwagen. Op deze pagina ziet u een overzicht van onze steigeraanhangwagens.

Steigerwagens

Konag heeft ruime ervaring op het gebied van steigeraanhangwagens. Staat de steigeraanhangwagen die u zoekt niet op onze website, maak dan uw wensen kenbaar. Konag bedenkt samen met u, aan de hand van uw eisenpakket, een aanhangwagen welke geheel voldoet aan uw verwachtingen.

Door de jarenlange ervaring kan Konag u tevens voorzien van een goed advies om bepaalde zaken wel of niet in het ontwerp voor de steigeraanhangwagen door te voeren waardoor het eindproduct een kwalitatief goede aanhangwagen zal zijn welke aan uw verwachtingen voldoet.

Konag heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen wij een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding garanderen óók voor aanhangwagens die speciaal op maat gebouwd worden.

Art. nr. 21225
Easyline steigeraanhangwagen
  • Maatvoering:250x160x150 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:750 kg
  • Eigen gewicht:250 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 8577
Steigeraanhangwagen
  • Maatvoering:300x180 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:1300 kg
  • Eigen gewicht:391 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 1368
Steiger aanhangwagen
  • Maatvoering:550x200 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2000 kg
  • Eigen gewicht:680 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl