aanhangwagen Zwolle

Zoekt u naar een aanhangwagen in Zwolle?

Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in Zwolle. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt in vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Benieuwd naar onze producten? Bekijk het aanbod op de website. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein

.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Zwolle nodig?

Onderhoud aan een aanhangwagen in Zwolle die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Onderhoud nodig? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Met meer dan 20 jaar aan ervaring in het produceren en leveren van aanhangwagens bent u bij Konag op de goede plek beland. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame aanhangwagen in Zwolle van hoge kwaliteit kunt u deze bij ons kopen. Voldoen de aanhangwagens in ons assortiment niet aan uw wensen? Wij beschikken over productiefaciliteiten waarmee we een wagen op maat kunnen maken. Neem gerust contact op om uw voorkeuren met ons te bespreken!

Geïnteresseerd in een bezoek aan ons showterrein in Nagele? Neem vanaf Zwolle de A50 naar de Schokkerringweg in Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Vervolg uw weg tot u de Hakstraat in Nagele heeft bereikt. Wij zijn op nummer 11 gevestigd.

Neem voor meer info contact met ons op!

Een aanhangwagen in Zwolle kopen? U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »