aanhangwagen Sneek

Aanhangwagen in Sneek nodig? Konag Aanhangwagens & Trailers voorziet u hierin!

Gaat u binnenkort verhuizen in, van of naar Sneek? Of heeft u een grote aankoop gedaan via Marktplaats of bij een grote woonwinkel of bouwmarkt? Wat uw reden ook is, u bent duidelijk op zoek naar een betaalbare aanhangwagen in Sneek om uw goederen te kunnen vervoeren. Gelukkig heeft u de beste aanbieder van diverse soorten aanhangwagens en trailers gevonden, want dat is Konag Aanhangwagens & Trailers! Of u nu een open plateauwagen, gesloten aanhangwagen of laadkraan aanhangwagen in gedachten heeft; Konag heeft het allemaal voor u! Bekijk direct al onze aanhangwagens en trailers en kies de voor u meest praktische aanhangwagen in Sneek.

Ons assortiment trailers en aanhangwagens

Voor iedere soort lading is er wel een geschikte trailer of aanhangwagen. Bij Konag kunt u iedere soort aanhangwagen en trailer vinden, waardoor u bij ons altijd slaagt in uw zoektocht naar de perfecte aanhangwagen in Sneek voor uw goederen. Of uw lading nu groot is en uit vele losse onderdelen bestaat of juist heel fragiel en lastig gevormd is en daardoor lastig te vervoeren, wij helpen u aan een passende aanhangwagen om alles binnen Sneek veilig te vervoeren. Bekijk hier al onze aanhangwagens en trailers.

Over Konag Aanhangwagens & Trailers

Konag is gevestigd in Nagele, vlakbij de A6 en de N50 waardoor we vanuit het hele land goed bereikbaar zijn. In onze showroom kunt u onze aanhangwagens komen bekijken en we kunnen u bij uw bezoek van een persoonlijk advies voorzien. Wilt u graag een kijkje komen nemen bij Konag, producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens en trailers? Bezoek ons dan aan de Hakstraat 11 te Nagele, Flevoland.

Het mooie Sneek

Sneek is een prachtige stad in de provincie Friesland die zo’n 33.855 inwoners telt. Met een historische binnenstad en een zeer mooie ligging aan het Sneekermeer, is Sneek een prachtstad om te bezoeken, laat staan om er te wonen. Omdat Sneek naast het Sneekermeer ook verbonden is aan het Prinses margrietkanaal via de Houkesloot, is deze stad zeer goed bereikbaar per boot. Natuurlijk kunt u Sneek ook goed bereiken per autoweg of het openbaar vervoer, maar de vele wateren kenmerken Sneek. Heel Nederland kent Sneek dan ook om de Sneekweek en de kenners ook van de Waterpoort. In Sneek en omgeving zijn de boottrailers van Konag erg populair, wat natuurlijk niet heel erg verbazingwekkend is.

Vraag een offerte aan of stel uw vraag!

Wilt u graag meer informatie over één of meer van onze aanhangwagens of (boot)trailers? Als u een mooie aanhangwagen voor in Sneek op het oog heeft, kunt u direct via onze website een offerte aanvragen door op het gewenste product door te klikken naar meer informatie. We geven u graag advies en denken graag met u mee over de beste trailer of aanhangwagen voor u in Sneek. U kunt contact met ons opnemen via +31(0)527 652 190, mailen naar info@konag.nl of ons een chatbericht sturen (zie rechtsonder). Als u liever wilt langskomen om direct met eigen ogen het assortiment te kunnen bewonderen, mag dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom in Nagele aan Hakstraat 11!

Translate »