aanhangwagen Meppel

Vind uw aanhangwagen in Meppel bij Konag!

Voor veel keuze en een gedegen advies over aanhangwagens kunt u terecht bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Of u nu op zoek bent naar een aanhangwagen, verkoopwagen, speciaalbouw of paardentrailer, onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen en u adviseren in de beste keuze voor uw aanhangwagen in Meppel. Het beste beeld van ons aanbod krijgt u door een bezoek te brengen aan onze showroom in Nagele (Noordoostpolder), slechts op 45 minuten rijden vanuit Meppel. Wilt u zich eerst nog wat oriënteren op welk type aanhangwagen u wilt, kunt u eerst meer lezen over ons complete productaanbod.

Konag de ervaren specialist voor uw aanhangwagen in Meppel

Konag Aanhangwagens & Trailers in Nagele bestaat al sinds 1998. Ons familiebedrijf heeft veel ervaring opgebouwd in de verkoop en productie van diverse soorten aanhangwagens en trailers. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud en reparatie aan aanhangwagens, waarbij wij de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aanbevelen voor uw aanhangwagen in Meppel.

Naast de wagens die wij zelf produceren, verkopen wij ook aanhangers en paardentrailers van een aantal gerenommeerde merken: Proline, Easyline, Montana, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Anssems, Hulco, Saris, Bücker, Careliner en meer. In onze ruim opgezette showroom, zowel binnen als buiten, kunnen wij u een groot gedeelte van ons assortiment laten zien en u adviseren in alle mogelijke opties. Daarnaast kunnen wij u ook een groot aantal wagens direct uit de voorraad verkopen waardoor u in korte tijd eigenaar kan zijn van uw eigen aanhangwagen.

Rijd direct met uw nieuwe aanhangwagen naar Meppel

In het uiterste zuidwesten van Drenthe (tegen de Overijsselse grens aan) ligt de gemeente Meppel. Met 33571 inwoners is het de kleinste gemeente van Drenthe. De gelijknamige stad Meppel heeft ruim 28000 inwoners. Meppel ligt aan de A32 richting Leeuwarden, ten noorden van Meppel. Via het nabijgelegen knooppunt Lankhorst aan de zuidkant van de stad, kunt u via de A28 richting Zwolle en Groningen rijden. Meppel ligt zo’n 45 minuten rijden af van onze showroom.

Neem contact met ons op voor uw aanhangwagen in Meppel

Bij de koop van zoiets groots als een aanhangwagen in Meppel is het logisch als u nog aanvullende vragen heeft of meer informatie wilt hebben over een specifiek model. Onze medewerkers kunnen u voorzien van gedegen advies en u helpen om de juiste keuze te maken. Wij zijn bereikbaar via de telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190. Daarnaast bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Nagele, gemakkelijk te bereiken via de A6 en N50. Kijk op onze contactpagina voor onze openingstijden en adresgegevens!