aanhangwagen Leeuwarden

Overweegt u de aanschaf van een trailer of aanhangwagen in Leeuwarden? U bent bij Konag aan het juiste adres voor een vakkundig en ervaren specialist.

In 2018 is Leeuwarden net als Valetta, de hoofdstad van Malta uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Die benoeming komt niet uit het niets vallen aangezien Leeuwarden maar liefst over 617 rijksmonumenten beschikt. De schijnbaar eindeloze lijst bestaat onder andere uit singels, kerken, de waag, de blokhuispoort en als neusje van de zalm, de Oldehove. De Oldehove is een scheve toren van ongeveer 40 meter hoog en bevind zich in het centrum van Leeuwarden.

Veel toepassingen vragen om een specifieke aanhangwagen of trailer. Om die rede beschikken we over een breed assortiment modellen die veelal uit voorraad leverbaar zijn.

Een plateau aanhangwagen, een kipper of toch een kiepaanhangwagen? Binnen ons breed georiënteerde assortiment, vinden we samen met u een geschikte trailer of aanhangwagen voor Leeuwarden en omgeving. We bieden veelal nieuwe maar ook reeds gebruikte trailers en aanhangwagens aan in Leeuwarden. Ons gehele assortiment bestaat uit kwalitatieve en betrouwbare trailers en aanhangwagens. Voor een overzicht van ons huidige assortiment aan trailers en aanhangwagens in Leeuwarden kunt op onze productpagina kijken. In het uitzonderlijke geval dat er geen passend model te vinden is binnen ons assortiment, ontwerpen we ook unieke aanhangwagens en trailers op maat. Voor voorbeelden van op maat ontworpen trailers en aanhangwagens in Leeuwarden kunt u op onze speciaalbouw pagina kijken.

Laat uw trailer of aanhangwagen in Leeuwarden tijdig inspecteren en blijf verantwoord op de weg.

Het uitvoeren van een BOVAG inspectie zorgt er in veel gevallen voor dat de leeftijdsduur van een trailer of aanhangwagen significant verlengd wordt. Wanneer bij een BOVAG inspectie tijdig slijtage geconstateerd wordt kan een simpele onderhoudsbeurt wonderen doen. Zo weet u zeker dat u altijd veilig blijft op de weg en niet voor onverhoopte situaties komt te staan. Tijdens een inspectie lopen onze gediplomeerde monteurs de trailer of aanhangwagen compleet na. Zo wordt bijvoorbeeld het functioneren van de remmen, de assen, het chassis en de wielen getest. De bevindingen worden samengesteld in een rapport waarna u ervoor kunt kiezen het onderhoud of de reparatie uit te laten voeren. We vertellen u graag meer over de BOVAG onderhoudsbeurt van uw trailer of aanhangwagen in Leeuwarden op onze onderhouds pagina.

Konag helpt u graag verder bij het oriënteren of aanschaffen van een geschikte trailer of aanhangwagen in Leeuwarden.

Veel klanten geven de voorkeur aan een bezoek op ons showterein van 10.000 vierkante meter in Nagele. Dit geeft klanten de mogelijkheid de modellen te bekijken en onze specialistische medewerkers vragen te stellen. Het geeft ons de mogelijkheid om met u in gesprek te gaan en tot de kern te komen van uw wensen. Ons showterein in Nagele is afhankelijk van uw vertrekpunt gemakkelijk te bereiken via de A6 of N50. Op onze contactpagina kunt u een gedetailleerde routeomschrijving vinden afhankelijk van uw vertrekpunt. Als u toch liever (eerst) contact met ons opneemt via de telefoon staan we u met alle plezier te woord. We zijn dagelijks bereikbaar via de telefoon op +31 (0)527 652 190 maar u kunt ook via Whatsapp met ons chatten. Als u liever een bericht naar ons stuurt kan dit ook u kunt ons een mail sturen naar info@konag.nl.

Translate »