aanhangwagen Gelderland

Konag biedt u veel keuze voor uw aanhangwagen in Gelderland

Aanhangwagens komen in alle soorten en maten en ieder model heeft zo zijn voor- en nadelen waar u bij de zoektocht naar uw aanhangwagen in Gelderland op kunt letten. Maar het is lastig om zelf een keuze te maken tussen alle mogelijke opties. Daar kan Konag Aanhangwagens & Trailers u prima bij helpen. Konag produceert zelf en levert al meer dan 20 jaar diverse aanhangers en paardentrailers in veel verschillende merken en staat voor een ervaren, deskundig en vooral persoonlijk advies voor al haar klanten.

Voor uw aanhanger in Gelderland gaat u naar Konag

Konag levert een groot assortiment aan aanhangwagens. Zo verkopen wij onder andere markt-verkoopwagens, snackwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, huif aanhangwagens, enkelas aanhangwagens, tandemassers, bloemenwagens, aanhangwagens met laadkraan, schamelwagens, machine transporters, autoambulances, bakwagens, gesloten aanhangwagens, kippers, leswagens en paardentrailers. Naast de levering van modellen van bekende merken, produceert Konag Aanhangers & Trailers zelf ook aanhangwagens. Daardoor is het mogelijk om een custom made aanhanger te kopen. In overleg met u kunnen wij specifieke aanpassingen doorvoeren zodat uw aanhanger in Gelderland precies naar wens is.

Konag is een familiebedrijf in Nagele (Flevoland) dat sinds 1998 diverse soorten aanhangwagens produceert en levert. Wij hebben een grote binnen- en buiten showroom waardoor wij een groot deel van onze producten kunnen laten zien. Naast het grote assortiment in aanhangwagens en verkoopwagens, biedt Konag ook een diversiteit in modellen. Door onze grote voorraad kunnen wij bijna altijd uit de voorraad leveren, waardoor u als klant uw aanhanger gelijk kunt meenemen. Wij denken graag op elk vlak met u mee en nemen ook uw zorg betreffende onderhoud en reparatie graag uit handen. Wij werken met gediplomeerde monteurs en adviseren altijd de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt om uw wagen in topconditie te houden.

Voor uw aanhanger – van Gelderland naar de Noordoostpolder

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en telt ruim twee miljoen inwoners. De hoofdstad is Arnhem en andere grote Gelderse steden zijn Nijmegen en Apeldoorn. Gelderland heeft een uitgebreid wegennetwerk waardoor u gemakkelijk naar andere steden en provincies rijdt. Gelderland is alleen door de Veluwerandmeren van Flevoland gescheiden.

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze showroom, rijdt u vanaf het zuidoostelijke gedeelte van de provincie via Zwolle en vanuit noordwest Gelderland via Lelystad naar Nagele. U bent van harte welkom! Wilt u op andere manieren contact met ons maken kan dat uiteraard ook. Wij via de telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 en helpen u graag verder.