aanhangwagen Friesland

Zoekt u aanhangwagens in de provincie Friesland?

Wilt u graag aanhangwagens in Friesland kopen? Dan bent u bij Konag op de goede plek beland. Wij zijn leverancier van meer dan 50 soorten aanhangwagens, met wagens die zowel voor particulier transport als zakelijk gebruik ingezet kunnen worden. Deze kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Daarnaast bieden we ook maatwerk oplossingen en kunnen een aanhangwagen die aan specifieke eisen voldoet produceren in onze eigen productiefaciliteiten.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31(0)527 652 190, of bezoek ons showterrein in Nagele eens. Wij adviseren u graag verder.

Konag helpt u aan aanhangwagens in Friesland

Konag heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van aanhangwagens in Friesland. Veel van de aanhangwagens in ons assortiment produceren wij zelf. Daarbij worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Onze aanhangwagens zijn altijd betrouwbaar en erg duurzaam. Zoekt u een bepaalde wagen die aan specifieke eisen dient te voldoen? Wij kunnen u deze leveren en de wagen op maat maken. Informeer gerust verder naar de mogelijkheden!

Naast eigen productiefaciliteiten beschikken we ook over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling en bekwame, gediplomeerde monteurs. Als uw aanhangwagen gerepareerd moet worden of u deze langs wilt brengen voor onderhoud bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kijken onder meer naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Een wagen die in goede staat verkeert is namelijk erg belangrijk voor de verkeersveiligheid.

Over Konag Aanhangwagens & Trailers

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat sinds 1998 aanhangwagens in Friesland en de rest van Nederland levert. Ons assortiment bestaat onder meer uit enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Op ons 10.000 m2 grote showterrein in Nagele kunt u dit aanbod komen bekijken.

Om ons showterrein met de auto te bereiken kunt u via de A32 (en eventueel vervolgens via de A7 en A6, de N351 of de N333) in de richting van Emmeloord rijden. Vervolg uw weg via de A6 en rij vanaf daar de N717 en N716 op. In Nagele neemt u de afslag Eggestraat en vervolgens de afslag Hakstraat. Ons showterrein treft u aan op nummer 11.

Meer weten? Neem dan contact op!

Voor meer informatie over het kopen van aanhangwagens nabij Friesland kunt u ons bellen op +31(0)527 652 190. Tevens zijn we bereikbaar via WhatsApp (+31(0)527652190).

Translate »