aanhangwagen Flevoland

Een aanhangwagen in Flevoland kopen?

Wilt u graag een aanhangwagen in Flevoland kopen? Dan hoeft u niet ver te zoeken. U bevindt zich op de juiste website en bent zelfs in no time bij onze showroom. Wij zijn Konag, de specialist in aanhangwagens en trailers. Gevestigd in Nagele en wij bieden u het ruimste aanbod aanhangers en trailers van heel Flevoland en omstreken. Bekijk direct ons aanbod aanhangers en trailers online.

Flevoland op z’n best

Wie in Flevoland woont en op zoek is naar een mooie trailer of aanhangwagen in Flevoland, heeft geluk. Konag Aanhangwagens & Trailers in gevestigd in het mooie Flevoland en daarom kunt u altijd snel bij ons terecht. Voor een nieuwe aanhanger, een tweedehands paardentrailer, onderhoud aan uw aanhanger in Flevoland… U noemt het, wij bieden het aan. Flevoland is de jongste provincie van Nederland en telt zo’n 408.000 inwoners. Wij helpen de inwoners van Flevoland graag aan een passende aanhangwagen om in Flevoland en omgeving alles veilig te kunnen vervoeren. Niet woonachtig in Flevoland en er zelfs nog nooit geweest? Dan is het de hoogste tijd om Flevoland eens te ontdekken, te beginnen met een bezoekje aan onze showroom in Nagele. Dat is Flevoland op z’n best plus een nieuwe aanhangwagen!

Echte Konag kwaliteit: vertrouwd de weg op met uw aanhangwagen in Flevoland

Bent u bekend met Konag? Dan weet u dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Onze trailers en aanhangwagens woorden door heel Flevoland en elders mee de weg op genomen en wij voelen ons altijd zeer verantwoordelijk voor de veiligheid van onze producten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen waarborgen wij onze kwaliteit en door een scherpe inkoop kunnen wij u een goede prijs bieden voor onze hoge kwaliteit.

Omdat u voor continue kwaliteit aan onderhoud en reparties moet denken, biedt Konag u dit als service aan. Wanneer er iets mis of kapot is aan een aanhangwagen of trailer die u bij ons heeft aangeschaft, kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Wie zijn aanhangwagen regelmatig gebruikt, doet er goed aan de aanhangwagen jaarlijks een BOVAG onderhoudsbeurt te geven. Uw aanhangwagen geeft niet met lampjes of een melding aan dat er iets mis is, zoals een auto dat wel doet. Zorg er daarom altijd voor dat u aan de verkeersveiligheid denkt, van uzelf en uw medeweggebruikers. Neem contact met ons op bij interesse in onze onderhoudscheck.

Ons aanbod trailers en aanhangwagens Flevoland

Als producent en leverancier van de beste trailers en aanhangwagens in Flevoland en omstreken bieden we u uiteraard een zeer ruim aanbod. Een greep uit de soorten aanhangwagens en trailers die wij aanbieden zijn:

 • plateau aanhangwagens
 • enkelas bakwagens
 • kiepaanhangwagens
 • kippers
 • tandemasbakwagens
 • schamelwagens
 • les aanhangwagens
 • bloemenwagens
 • autotransporters
 • aanhangwagens met laadkraan
 • machinetransporters
 • paardentrailers
 • selectie aanhangwagens

Kies uw aanhangwagen in Flevoland!

Heeft u ons aanbod online al bekeken en heeft u een mooie trailer of aanhangwagen voor uw gebruik in Flevoland gevonden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct via de productpagina een offerte aan. Als u de aanhangwagen of trailer graag eerst in het echt komt bewonderen voordat u tot een aankoop overgaat, kunt u altijd langskomen in onze showroom. U bent van harte welkom in onze showroom aan Hakstraat 11 te Nagele. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ‘s avonds en zaterdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Wij staan te allen tijde voor u klaar met een goed advies.