aanhangwagen Enschede

Aanhangwagen in Enschede nodig? Konag heeft uw aanhangwagen!

Konag is gespecialiseerd in het verkopen van diverse aanhangwagens in Enschede. Wij hebben enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. De meest uiteenlopende soorten aanhangwagens kunt u vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Om onze producten te bekijken kunt u rondkijken in de webshop. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers, en wij voorzien u uiteraard graag van advies omtrent uw aanhangwagen. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Of kom eens langs op ons showterrein om onze collectie aanhangwagens te bekijken.

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Konag heeft al vele jaren ervaring met het verkopen van aanhangwagens in Enschede. De meeste aanhangwagens in ons assortiment worden door onszelf geproduceerd. Wij maken daarbij enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit, wat voor betrouwbare en duurzame aanhangwagens zorgt. Ook kunnen we wagens op maat maken. Dient deze aan speciale eisen te voldoen? Graag bespreken we de mogelijkheden met u om aan uw wensen te kunnen voldoen!

Benieuwd naar het aanbod op ons showterrein in Nagele? Met de auto kunt u dan het beste via de A35, A1/E30, A50 en N50 rijden. Neem de afrit N352 vanaf de N50 en vervolg uw weg op de Schokkerringweg. Vanaf die weg kunt u de Hakstraat in Nagele inrijden, met ons showterrein op nummer 11.

Uw aanhangwagen in Enschede laten repareren of onderhouden? Dat kan!

Onderhoud aan een aanhangwagen in Enschede die regelmatig gebruikt worden is van wezenlijk belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren onze monteurs uw hele aanhangwagen. De gediplomeerde monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Neem contact op als u uw aanhangwagen wilt laten repareren of onderhouden.

Neem contact op!

Voor meer informatie over het kopen van een aanhangwagen in Enschede kunt u contact opnemen. U kunt ons bereiken via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527 652 190. U kunt natuurlijk ook eens langskomen bij ons bedrijf. Welkom!