aanhangwagen Eindhoven

Een aanhangwagen in Eindhoven of omgeving kopen?

Wilt u een aanhangwagen in Eindhoven of omtreken kopen? Bijvoorbeeld omdat u regelmatig grotere ladingen te vervoeren hebt? Bij Konag, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van diverse soorten aanhangwagens, bent u daarvoor aan het goede adres. Wij leveren allerlei verschillende soorten aanhangwagens, geschikt voor het transport van diverse soorten ladingen. U kunt onder meer de volgende wagens bij ons kopen: enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Voor vrijblijvend advies over welke wagen het meest geschikt is voor uw situatie kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Om contact met ons op te nemen kunt u ons per telefoon bereiken via +31(0)527 652 190. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bezoek ook eens ons showterrein in Nagele om het aanbod met eigen ogen te komen bekijken!

De beste prijs/kwaliteit verhouding die er is

Konag Aanhangwagens beschikt over eigen productiefaciliteiten, waarmee we diverse soorten aanhangwagens nabij Eindhoven kunnen leveren. Omdat we de productie in eigen beheer hebben kunnen we wagens van hoge kwaliteit tegen lage prijzen garanderen. Voor u betekent dat de best verkrijgbare prijs/kwaliteit verhouding. Zoekt u een bepaalde aanhangwagen die aan specifieke eisen moet voldoen? Dan kunt u deze ook op maat laten maken. Informeer gerust verder naar de mogelijkheden!

Ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden staan wij voor u klaar. Periodiek onderhoud is belangrijk om de wagen in goede staat te houden, alsmede voor de verkeersveiligheid. Wij werken met gediplomeerde monteurs die de aanhangwagen nauwkeurig onderzoeken op mankementen. Zo wordt onder andere gekeken naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Vraag gerust naar de prijzen.

Over Konag

Sinds 1998 is Konag, een familiebedrijf, dé specialist op het gebied van aanhangwagens. Wij beschikken over een groot showterrein in Nagele, productiefaciliteiten en een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. We zijn leverancier van verschillende soorten merken aanhangwagens nabij Eindhoven en verkopen tevens zelf geproduceerde wagens.

Om ons showterrein vanuit Eindhoven te bezoeken volgt u de E25 richting Utrecht, de A27 richting Hilversum en Almere, en vanaf daar de A6 richting Lelystad. Pak vervolgens de afslag Urk/Nagele. Rij verder in de richting van Nagele en neem na ongeveer 2 kilometer de afslag Eggestraat. 400 meter verderop pakt u de eerste afslag rechts, naar de Hakstraat. Ons showterrein bevindt zich op nummer 11.

Koop een aanhangwagen in Eindhoven bij Konag!

Ook een aanhangwagen te Eindhoven kopen? Konag helpt u graag verder. Om verder te informeren naar de mogelijkheden of een offerte aan te vragen kunt u bellen naar +31(0)527 652 190 of een WhatsApp bericht sturen.