aanhangwagen Deventer

Op zoek naar een aanhangwagen in Deventer of omstreken?

Heeft u binnenkort een lading van A naar B te vervoeren? Zoekt u daarvoor, of om een andere reden, een aanhangwagen in Deventer of de omgeving daarvan? Maak kennis met Konag, een bedrijf uit Nagele dat gespecialiseerd is in aanhangwagens. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten aanhangwagens, met onder meer enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Voor elke lading hebben wij de juiste wagen klaar staan. Vraag gerust om advies, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Om vrijblijvend contact op te nemen kunt u ons bellen op +31(0)527 652 190. Wij zijn zeer ervaren en delen onze kennis graag met u. Liever de wagens even zelf komen bekijken? Bezoek dan ons showterrein in Nagele!

Een breed aanbod aan scherp geprijsde aanhangwagens

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers zijn we trots op de prijs/kwaliteit verhouding die we bij al onze aanhangwagens kunnen aanbieden. Omdat veel van de wagens door onszelf geproduceerd worden kunnen we garant staan voor de kwaliteit daarvan. Ook zijn we daardoor in staat de kosten laag te houden en de aanhangwagen nabij Deventer tegen scherpe, concurrerende prijzen aan te bieden. Het is bij ons ook mogelijk om een speciale wagen te laten maken die aan bepaalde, door u gestelde eisen voldoet. Vraag daarvoor gerust eens een offerte aan!

Ook kunt u Konag inschakelen voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen. Deze regelmatig laten controleren op mankementen is belangrijk voor zowel de wagen als uw veiligheid op de weg. Onze gediplomeerde monteurs kunnen de wagen in zijn geheel controleren en kijken daarbij onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Informeer gerust verder voor de kosten!

Over Konag

Met een groot eigen showterrein gevestigd in Nagele, eigen productiefaciliteiten en een onderhoudsafdeling die over Bovag certificering beschikt is Konag al sinds 1998 dé specialist op het gebied van aanhangwagens. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan aanhangwagens nabij Deventer. Wij leveren zowel wagens van bekende merken, als door onszelf vervaardigde wagens.

Ons showterrein bezoeken? Vanaf Deventer is het slechts een uur rijden. Neem dan de N337 vanuit Deventer richting Zwolle. Rij vervolgens vanaf de N50 naar Kampen en Ens, waarna u de N352 pakt richting de Ploegstraat in Nagele. Vanaf daar kunt u makkelijk de Hakstraat bereiken. Ons showterrein vindt u aan nummer 11.

Ja, ik zoek een aanhangwagen in Deventer!

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het kopen van een aanhangwagen nabij Deventer? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ons per telefoon bereiken via +31(0)527 652 190 (bellen), via WhatsApp of via de e-mail  info@konag.nl. Ook heten we u graag van harte welkom op ons showterrein in Nagele.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl