aanhangwagen Delft

Wilt u gebruik maken van een aanhangwagen in Delft?

Bij Konag kunt u allerlei soorten aanhangwagens in Delft kopen. Denk hierbij aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.
Welke aanhangwagen u ook wilt huren, bij Konag Aanhangwagens & Trailers bent u op de juiste plek. Neem gerust eens een kijkje bij onze producten in de webshop! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en voorzien u graag van een goed en gedegen advies. Wanneer u interesse in bepaalde producten heeft, of wanneer er een vraag bij u speelt, kunt u gerust contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Toch langskomen? U bent van harte welkom op ons showterrein!

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Konag beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens. We hebben ons eigen BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling, alsmede faciliteiten waarmee we zelf aanhangwagens kunnen produceren. Dat betekent ook dat we een aanhangwagen in Delft op maat voor u kunnen maken. Deze kan dan aan specifieke eisen die u hebt voldoen. Met Konag bent u verzekerd van een aanhangwagen van hoge kwaliteit die zowel betrouwbaar als duurzaam is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Zou u graag ons showterrein bezoeken om het aanbod te bekijken? De makkelijkste route is via de A13 en A12 richting Utrecht, om vanaf daar via de A27 en A6 in de richting van Almere en Lelystad te rijden. Vervolg uw weg via de N352 in Nagele tot u de Hakstraat heeft bereikt.

Aanhangwagen in Delft repareren of onderhouden? Dat doet u bij Konag!

Het is van groot belang de aanhangwagen die u regelmatig gebruikt te laten onderhouden.
Uw aanhangwagen in Delft blijft veilig, en dit komt weer ten goede van de verkeersveiligheid.
Bij veelvuldig gebruik van de aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt iets wat wij u zeer aanraden. Gedurende deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag uw hele aanhangwagen. De monteurs kijken bijvoorbeeld naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enz. Konag maakt een kostencalculatie. Hierop wordt, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd. U kunt dan weer veilig de weg op. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Een aanhangwagen in Delft gezocht? Neem contact op met Konag via de telefoon +31(0)527 652 190 of mail naar info@konag.nl, WhatsApp. Wilt u graag langskomen? De koffie staat voor u klaar!

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl