aanhangwagen Beverwijk

Een aanhangwagen in Beverwijk gezocht?

Gaat u binnenkort verhuizen, moet u afval wegbrengen of heeft u een andere lading te vervoeren? Bent u daarom op zoek naar een aanhangwagen in Beverwijk of omgeving? Dan bent u bij Konag aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat allerlei soorten aanhangwagens levert. U kunt onder meer bij ons terecht voor enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. We hebben dus altijd wel wat u nodig heeft. Voor meer informatie over ons assortiment en de mogelijkheden kunt u verder lezen op onze website.

Meer weten? Dan kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Wij beschikken over veel ervaring en kennis en adviseren u graag verder. Bel ons op +31(0)527 652 190, of bezoek ons showterrein in Nagele!

Hoogwaardige producten en concurrerende prijzen

Als specialist op het gebied van aanhangwagens leveren wij altijd aanhangwagens nabij Beverwijk van hoge kwaliteit. Toch worden deze aangeboden tegen lage en eerlijke prijzen. Wij vinden het aanbieden van onze producten tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding namelijk erg belangrijk. Wilt u een aanhangwagen op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden daarvoor te bespreken en vraag een offerte aan!

Ook kunt u Konag inschakelen voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen. Deze regelmatig laten controleren op mankementen is belangrijk voor zowel de wagen als uw veiligheid op de weg. Onze gediplomeerde monteurs kunnen de wagen in zijn geheel controleren en kijken daarbij onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Informeer gerust verder voor de kosten!

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat sinds 1998 aanhangwagens levert. Wij hebben ons eigen grote showterrein in Nagele, alsmede eigen productiefaciliteiten en een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. Konag levert een breed aanbod aan aanhangwagens nabij Beverwijk, van diverse merken tot door onszelf geproduceerde wagens.

Wilt u ons showterrein eens bezoeken? Vanuit Beverwijk is dat ruim een uur rijden. Ga de A22 op in Velsen-Noord en rij via de A9, A10 en A1 door naar de A6. Via Almere en Lelystad belandt u bij de afslag Urk/Nagele. Rij verder in de richting van Nagele en neem 2 ongeveer 2 kilometer de afslag Eggestraat. Na 400 meter neemt u de eerste afslag rechts de Hakstraat op, met ons showterrein op nummer 11.

Ja, ik heb een aanhangwagen in Beverwijk nodig!

Als u nog vragen heeft of een offerte wilt aanvragen voor een aanhangwagen nabij Beverwijk kunt u geheel vrijblijvend bellen naar +31(0)527 652 190. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp +31(0)527 652 190. Kom ook eens langs op ons showterrein in Nagele!

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl