aanhangwagen Arnhem

Op zoek naar een aanhangwagen in Arnhem?

Konag is uw adres voor allerlei soorten aanhangwagens in Arnhem. Hierbij kunt u denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt het vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Bekijk gerust ons assortiment. Konag Aanhangwagens heeft vele jaren ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers, en wij kunnen u dan ook voorzien van advies op maat. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product? U kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Wilt u onze aanhangwagens komen bekijken? In onze showroom bent u van harte welkom!

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Zoekt u een maatwerk oplossing voor uw aanhangwagen in Arnhem? Konag helpt u graag verder! Naast een BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling beschikken we namelijk ook over eigen productiefaciliteiten. Daarmee kunnen we een aanhangwagen op maat voor u maken. Omdat we de productie in eigen beheer hebben kunnen we u betrouwbare en duurzame aanhangwagens van hoge kwaliteit garanderen, natuurlijk tegen de scherpste prijzen! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als u ons showterrein wilt bezoeken om enkele aanhangwagens uit ons assortiment bekijken kunt u vanaf Arnhem de A50 in de richting van Zwolle pakken. Ga via de A50 verder naar Ens en neem afrit N352 vanaf de N50. Vervolg uw weg op de Schokkeringweg/N352 richting de Hakstraat.

Uw aanhangwagen in Arnhem heeft onderhoud en reparatie nodig? Konag!

Uw aanhangwagen in Arnhem laten onderhouden is van groot belang. Wanneer deze regelmatig gebruikt wordt, kan een gebrekkig onderhoud nare gevolgen hebben voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen beveelt Konag u een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens of uw aanhangwagen nog wel voldoet aan de gestelde eisen. Onze monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Wij maken eerst een kostencalculatie waarna wij in overleg met u de aanhangwagen onderhouden of repareren. Wilt u een afspraak maken voor het onderhouden of repareren van uw aanhangwagen? Neem dan contact op.

Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers

Een aanhangwagen in Arnhem gezocht? Koop deze bij Konag! U kunt ons bellen via +31(0)527 652 190, mailen op info@konag.nl, of een bericht sturen via de WhatsApp +31(0)527 652 190. Of kom een keer kijken bij onze showroom! Konag heet u van harte welkom!

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl