aanhangwagen Almere

Een aanhangwagen in Almere nodig?

Konag is gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten aanhangwagens in Almere. Hierbij kunt u denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Konag Aanhangwagens & Trailers biedt u werkelijk alle soorten aanhangwagens. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers, kunnen wij u voorzien van een goed en gedegen advies.

Wanneer u interesse in een bepaald product heeft of u vragen heeft over en specifiek product, kunt u gerust contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Op ons showterrein bent u uiteraard ook van harte welkom om onze aanhangwagens te bekijken.

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Konag beschikt over een BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling en eigen productiefaciliteiten. Voor een groot gedeelte worden de aanhangwagens te Almere dan ook door onszelf geproduceerd, waardoor wij hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen garanderen. Ook maatwerk oplossingen voor betrouwbare en duurzame aanhangwagens zijn bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw eisen te bespreken! Graag leveren we u een wagen die op maat voor u gemaakt is.

Wilt u ons assortiment op het showterrein in Nagele komen bekijken? Pak dan de auto vanaf Almere en rij richting het noorden via de A6 naar Lelystad. Volg de A6 naar de N352 in Nagele en pak daarvoor de afrit 13-Urk. Vervolg uw weg op de N352 tot u aankomt bij ons showterrein op de Hakstraat.

Uw aanhangwagen laten onderhouden of repareren?

Uw aanhangwagen in Almere onderhouden bij veelvuldig gebruik is van immens belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Wij bevelen u bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren onze gekwalificeerde monteurs uw gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Wij maken vooraf een kostencalculatie waarbij daarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd zal worden. Neem gerust contact op om een afspraak te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Koop een aanhangwagen in Almere bij Konag! U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424 of chat (zie rechtsonder). Of kom gerust eens langs bij Konag Aanhangwagens & Trailers. U bent van harte welkom!

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl